fbpx

Atec

Optimaal comfort voor u en uw paard!

Optimaal rijcomfort

Atec paardentrailers zijn sterk, stabiel en duurzaam. Elk van onze paardentrailers heeft een geheel automatisch gelast en volbad verzinkt chassis. Dit zorgt samen met de hoogwaardige opbouw en onafhankelijk geveerde torsieassen voor optimaal rijcomfort.

Maximaal comfort

Het interieur en exterieur van onze paardentrailers is ontworpen met aandacht voor uw paard. Het laden van uw paard wordt makkelijk door de lage instap. Tijdens de rit zal uw paard rustig blijven door de comfortabele vering. De zonwerende uitzetramen zorgen voor frisse lucht, waardoor uw paard klaar is voor topprestaties. Ons unieke Easy Release Systeem zorgt ervoor dat ook het uitladen gemakkelijk en comfortabel verloopt voor u en uw paard.

Lange levensduur

Het design, de constructie en de materialen van onze paardentrailers zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. Elke trailer is voorzien van een rubberen vloer. De stabiliteit wordt gewaarborgd door een speciaal ontwikkeld aluminium frame wat de zijwanden met het dak verbindt. Het geventileerde chassis is uitgevoerd met kokerbalken U-profielen. Deze unieke eigenschappen garanderen samen de lange levensduur van uw Atec paardentrailer.