fbpx

Kauwgomverwijderaars

ECOGUM

Het toestel:

  • totaal gewicht : +/- 10,5 kg: is compact, werkt geluidloos en is zeer ergonomisch. Zie ook foto in bijlage.
  • “rugzak model” met in de rugzak
  • één “dag pakket” dat bestaat uit 2 bonbons gas en één bidon vloeistof die bij een non stop werking ongeveer 4 tot 6 uren werking biedt.

Verder een volledig geïsoleerde darm met buis, met op het einde een door Kevlar omgeven “brandertje” dat ervoor zorgt de vloeistof opgewarmd wordt tot stoom temperatuur. Op het einde van de buis wordt dan ofwel een stalen ofwel een kunststof borsteltje gemonteerd in functie van de ondergrond die kauwgom / sticker / olie vrij moet gemaakt worden.

Onderaan de rugzak : een batterij die zorgt voor:

  1. De ontsteking van de gasbrander om vloeistof op stoom temperatuur te brengen
  2. De aandrijving van het pompje dat de vloeistof doseert en naar beneden stuwt

De werking zelf:

Eens het toestel opgewarmd ( max. 2-3 minuten) en stoom produceert, het borsteltje enkele seconden op de kauwgom/sticker/olie zetten zodat de vloeistof kan inwerken. Nadien even licht schrobben waarbij in het geval van kauwgom en olie deze wordt omgezet naar water. Werkt zowel op harde stenen vloeren, klinkers, beton, alu traanplaat als op tapijten en inloopmatten. De vloeistoffen, drie verschillende in functie van de toepassing, zijn bio afbreekbaar.

Safety data sheets worden mee aangeleverd.

Voor meer gedetailleerde informatie aarzel niet ons te contacteren of een bezoek te brengen aan onze toonzaal te Vollezele.